Betnavska cesta 120, 2000 Maribor, Slovenia
059/083-052 | 041/918-346

Naša blagovna znamka Artida

Da bi otroke poučili o Sloveniji in pozitivnih vrednotah kot je sprejemanje drugačnosti, smo razvili vrsto likov Artida.

Pred leti smo v podjetju Greco zasnovali blagovno znamko Artida. Artida združuje ljudi vseh kultur in narodnosti z vsega sveta, pa tudi živali in namišljena bitja, ki jim na enostaven, otroški način, daje življenje.

V zadnjih letih smo razvili že prek 80 namensko ustvarjenih likov Artida. Zakaj?

Z Artido želimo otrokom približati pozitivne vrednote, sprejemanje drugačnosti, ljubezen do narave, ljudi, živali, potovanj, željo do znanja in raziskovanja, predsvem pa si želimo otroke obdati s kreativnostjo, jih nasmejati in razveseliti.

Artida ni le en lik, temveč je stil likov, ki so pripadniki različnih narodnosti, kultur, krajev in okolij, predstavljajo ne samo ljudi, temveč tudi živali in pravljična bitja.

S stilom Artida smo izdelali tudi superjunake Superman, Batman, Spiderman, ipd., prav tako pa smo izdelali tudi maskoto mariborskega župana Andreja Fištravca, ki se je uporabljala v času predvolilne kampanje na spletu, na majicah in tudi na torti ob razglasitvi zmage na volitvah.

Liki Artida naslavljajo malčke in otroke, pa tudi odrasle in tiste, ki prisegajo na prikupne ilustracije in ljubitelje risanih likov.

Za otroke smo izdelali tudi interaktivni zemljevid Slovenije, s katerim otrokom na zanimiv način predstavimo aktivnosti v posameznih delih naše prelepe države Slovenije. Otroci lahko na spletni strani enostavno z miško ‘prehodijo’ celotno državo in si ogledajo mesta ter njihove znamenitosti.

S tem otroke izobražujemo o Sloveniji in aktivnostih, ki jih ta ponuja, prav tako pa dobijo otroci predstavo o tem, kje na zemljevidu se nahaja posamezno znano mesto oz. kraj.

Otroci lahko Artido posvojijo z nošenjem lika po izbiri na majici. V ta namen smo izdelali široko paleto pisanih majic, ki jih lahko za majhno vsoto naročijo mamice kar z domačega naslonjača prek spleta.

Ker vemo, kako radi imajo otroci darila, dodamo vsakemu nakupu brezplačno darilo. Ali dva. Odvisno od zaloge.

V kolikor imate vprašanja ali predloge v zvezi z liki Artida, se lahko obrnete na artida@artida.si.

0

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.