Betnavska cesta 120, 2000 Maribor, Slovenia
041/918-346

Ob 25-letnici podjetja smo izdali Družinski planer

Kot družinsko podjetje se zavedamo, da je usklajevanje službe s prostim časom z družino včasih pravi izziv. V ta namen smo ob 25-letnici podjetja Greco izdali lastni produkt – Družinski planer. Je  rokovnik s celoletnim koledarjem, kamor lahko vpisujemo načrte za preživljanje časa z družino. Da pa je izkušnja zabavnejša, so planerju priložene skrbno oblikovane nalepke z več kot 40 aktivnostmi, ki jih lahko v prostem času počnete s svojimi otroci.

Za format planerja smo izbrali priročno A5 velikost, da je planer kar se da prenosljiv. S trdo vezavo smo poskrbeli za robustnost in odportnost na zunanje vplive, naslovnico pa v skladu z motivom natisnili v mat plastifikaciji, ki še dodatne daje občutek nežnosti.

V notranjosti je vsakemu dnevu namenjenega dovolj prostora za zapisovanje aktivnosti, ki se jih boste udeležili s svojo družino. Posebno mesto imajo tukaj krogci, namenjeni nalepkam, priloženim k planerju. Ti bodo razveselili predvsem mlajše člane družine, ki bodo med raznovrstnimi nalepkami lahko izbirali med vrsto zanimivih aktivnosti.

Planer skupnih družinskih aktivnosti je krasen način, da uresničite načrte, o katerih vseskozi sanjate, a premnogokrat nanje zaradi preobremenjenega delovnika tudi pozabite.

2

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.